Onderhoud & Reparatie:

Diagnose & Reparatie

Garage de Man beschikt over uitleesapparatuur welke de ECU (Electronic Control Unit)  van alle automerken kan uitlezen! Het kan zijn dat uw auto een storing heeft welke in de ECU is opgeslagen, deze kan door ons gereset worden. Situatie afhankelijk zullen wij u een advies geven, bijvoorbeeld het repareren van een defect onderdeel welke de storing veroorzaakt. In de meeste gevallen maken wij met u een afspraak voor de uitvoering van de reparatie.

Defecte onderdelen worden uitsluitend vervangen voor originele en fabriek-voorgeschreven componenten, zodat uw auto optimaal blijft functioneren. Tijdens de uitvoering van een reparatie worden uiteraard montage- en fabrieksvoorschriften omtrent uw auto gehandhaafd.

Onderhoud voor alle merken!

Van grote tot kleine beurten, Garage de Man onderhoud uw auto met veel zorgvuldigheid en precisie. Tijdens het onderhoud hanteren wij de fabrieksvoorschriften voor uw auto, zodat deze (blijft) functioneren zoals het hoort! We hebben een divers aanbod van onderhoudsbeurten zoals kleine- en grote beurten. We beoordelen merk- en model specifiek welke werkzaamheden i.c.m. de kilometerstand moeten worden uitgevoerd.

Onze monteurs controleren tijdens de onderhoudsbeurten en -werkzaamheden uw auto op eventuele aandachtspunten, om eventuele toekomsite problemen te voorkomen.  Neem gerust contact met ons op welke onderhoudsbeurten bij uw auto passen!

Ruitschade

In samenwerking met Autoglas Service Flakkee kan Garage de Man uw beschadigde autoruit repareren of vervangen. Wacht in het geval van een sterretje niet te lang met langskomen of contact opnemen, want vaak kunnen we  uw autoruit nog repareren wat vervangen overbodig maakt!

APK

Garage de Man is RDW erkend APK keurbedrijf voor voertuigen. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen . De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Aircoservice

Wordt het ‘s zomers warmer in de auto dan u lief is? Dan heeft Garage de Man een oplossing voor u! Wij beschikken over de modernste apparatuur, welke uw gehele aircosysteem voorzien van nieuw gas en testen op eventuele lekkages. U kunt vervolgens weer genieten van een heerlijk koele auto!