Onderhoud & Reparatie:

Diagnose & Reparatie

Wij beschikken over uitleesapparatuur welke de ECU (Electronic Control Unit) van bijna alle automerken kan uitlezen! Het kan zijn dat uw auto een storing heeft welke in de ECU is opgeslagen, deze kan door ons gereset worden. Situatie afhankelijk zullen wij u een advies geven, bijvoorbeeld het repareren van een defect onderdeel welke de storing veroorzaakt. In de meeste gevallen maken wij met u een afspraak voor de uitvoering van de reparatie.

Defecte onderdelen worden uitsluitend vervangen door fabriek-voorgeschreven componenten, zodat uw auto optimaal blijft functioneren. Tijdens de uitvoering van een reparatie worden uiteraard montage- en fabrieksvoorschriften omtrent uw auto gehandhaafd.

Onderhoud voor alle merken!

Van grote tot kleine beurten, wij onderhouden uw auto met veel zorgvuldigheid en precisie. Tijdens het onderhoud hanteren wij de fabrieksvoorschriften voor uw auto, zodat deze blijft functioneren zoals het hoort! We hebben een divers aanbod van onderhoudsbeurten zoals kleine- en grote beurten. We beoordelen merk- en model specifiek welke werkzaamheden i.c.m. de kilometerstand moeten worden uitgevoerd.

Onze monteurs controleren tijdens de onderhoudsbeurten en -werkzaamheden uw auto op diverse aandachtspunten, om eventuele toekomstige problemen te voorkomen. Neem gerust contact met ons op welke onderhoudsbeurten bij uw auto passen!

Fortron producten en services bij Garage de Man

Naast het door de fabrikant aangegeven basisonderhoud, verdient jouw auto meerdere specifieke behandelingen. Onderhoud waarmee je niet alleen de auto, maar vooral jezelf een groot plezier doet. Iedere auto heeft periodiek onderhoud nodig. De motor zelf vraagt natuurlijk op meerdere plaatsen om aandachtig onderhoud, waaronder de emissie service, de gasklephuis service en de verwijdering van koolaanslag.

Naar de Fortron pagina

Ruitschade

Bij een ster in uw ruit kan deze in de meeste gevallen hersteld worden, wacht in het geval van een sterretje niet te lang met langskomen of contact opnemen. Vaak kunnen we uw autoruit nog repareren wat vervangen overbodig maakt! Als reparatie niet meer mogelijk is kunnen wij voor u verzorgen dat uw autoruit vervangen wordt.

Veelal wordt dit direct met uw verzekering afgehandeld.

APK

Wij zijn een RDW erkend APK keuringsstation voor voertuigen. De Algemene Periodieke Keuring (APK) is een in Europa wettelijk verplichte keuring om de verkeersveiligheid te bevorderen en het milieu te beschermen . De APK is een momentopname en geeft geen garantie dat uw voertuig de rest van het jaar veilig blijft om mee te rijden en dat u een jaar lang geen onderhoud hoeft te plegen. Regelmatige controle en onderhoud van uw voertuig blijven dus belangrijk.

Aircoservice

Wordt het ’s zomers warmer in de auto dan u lief is? Dan hebben wij de oplossing voor u! Wij beschikken over de modernste apparatuur, welke uw gehele aircosysteem voorziet van nieuw gas en testen op eventuele lekkages. U kunt vervolgens weer genieten van een heerlijk koele auto!

Ook voor de nieuwste auto’s met het nieuwe R1234YF gas.